Нашето специално предложение, естествено, е отправено към Вас, скъпи младоженци!

Предлагаме да изработим ВАШИЯ СПЕЦИАЛЕН СВАТБЕН САЙТ. Чрез него ще разкажете на своите гости романтичната си история; ще ги поканите на сватбата. Вашите гости ще имат възможност да потвърдят присъствието си на тържеството. Този САЙТ ЗА ДВАМА ще бъде важна част от организацията на сватбеното тържество и запомнящ се жест към гостите. Изработването на СВАТБЕН САЙТ е един от подаръците за младоженците, доверили се на агенция Elita – weddings&more.

Благодарим на Стела и Кристиян, нашите прекрасни младоженци, за доверието - да бъдат двойката, която демонстрира сватбения младоженски сайт!

Здравейте!

На 25.07.2020г.

Ви каним на най-нежното и красиво събитие в нашия живот

СВАТБЕНОТО НИ ТЪРЖЕСТВО!

14.30ч. - църковен ритуал в храм " Свети Архангели", гр. Чирпан;
18.00ч. - ще си кажем заветното " Да" и ще вдигнем празнични наздравици в градината на ресторант " Първомай Аква" , гр. Първомай.

Ще бъдем щастливи да потвърдите Вашето присъствие до 10.07. 20г.!

Моля, попълнете формата! Благодарим!

groom

Кристиян за Стела

Стела е по-красивата половина от мен - чувствителна, грижовна, любвеобилна. Всичко за мен на този свят.

groom

Стела за Кристиян

Кристиян е по-добрата половина от мен, прекрасен, много уравновесен,мил,всеотдаен. Човек без когото не мога и обичам безкрайно.

Ние се обичаме

Нашата история....

разказана от Стела, потвърдена от Кристиян:

 • Запознахме се

  Есента през 2016 г.

  Точно бяхме започнали университет. Аз /Стела/ бях втори курс, а Кристиян първи. Срещахме се случайно по коридорите докато не ме намери във фейсбук, прати ми покана, писахме си, излезнахме на среща и малко след това заживяхме заедно. Странно как не сме се запознали по-рано от волейболните среди, защото аз съм бивша състезателка на Левски, а той на ЦСКА.

 • Предложение

  Юни 24, 2019г.

  В една много тежка седмица за мен – много учене падна. Завършвах бакалавърската си степен и в същия ден имах държавен изпит, взех го, но имах 5ца и бях доста разстроена. Той ми беше направил вечеря вкъщи, но бях ужасно ядосана и реших, че ще си легна и просто по едно време се озова пред леглото паднал на коляно, отворих си очите видях пръстена и казах „ДА”. Последваха сълзи, прегръдки, целувки, споделихме на всички, това беше един от най-хубавите ни дни. След това същата вечер имаше страшен купон с наши приятели, за да отпразнуваме годежа.

 • Забавление

  Все още не знаем къде ще бъде моминското и ергенското ни парти, нашите кумове ще ни изненадат, но със сигурност ще има много игри, смях и ще правим нещата, които обичаме. Знаем, че ще бъде незабравимо изживяване, голям купон с най-любимите ни хора.

Ще присъствате ли?

Ще бъдем щастливи да потвърдите Вашето присъствие до 10.07. 20г.!

Моля, попълнете формата. Благодаря.